Τρελαμένη από καύλα…

Όπως με έγλυφε στο μουνί μου, του χάιδευα τα μαλλιά και την πλάτη. Τον ένοιωθα να έχει ανατριχιάσει από ηδονή όταν κατάλαβε πόσο υγρή με είχε κάνει. Έβαλε δύο δάχτυλα μέσα μου και άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα μου με το άλλο του χέρι, ενώ η γλώσσα του μου έγλειφε τις όρθιες θηλές μου. Σκεπτόμουν εκείνη την ώρα ότι ίσως αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή σεξ που είχα στη ζωή μου.

Σηκώθηκα από τον καναπέ και γονάτισα στο πάτωμα. Έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα σκέλια του και τον πίεσα για να τα ανοίξει περισσότερο. Μόλις βρήκα την στάση που ήθελα, πήρα το καυλί του στο στόμα μου. Ήταν κόκκινο γιατί τόση ώρα τριβόταν στο μποξεράκι του και είχε λίγο πρηστεί. Ήθελα να τον ανακουφίσω όσο τίποτε άλλο στον κόσμο.

Πιπίλαγα το πρησμένο καυλί του ενώ τα χέρια μου είχαν πιάσει τα σκληρά αρχίδια του και τα έτριβα. Αυτός μούγκριζε, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να βρω τον ρυθμό μου και πάω όλο και πιο γρήγορα μέχρι να τον βάλω πολύ βαθειά στο στόμα μου.

Με σήκωσε και ενώ ξάπλωσε ανάσκελα στον καναπέ, με έβαλε επάνω του και μου τον κάρφωσε βαθειά μέσα στο μουνί μου. Για ένα λεπτό δεν μπορούσα να αναπνεύσω και η ένταση ήταν τόσο έντονη, αλλά δεν ήταν αρκετή και ακριβώς αυτό που θέλαμε και οι δύο. Έβαλε τα χέρια του γύρω από τους γοφούς μου και όπως με κρατούσε σφιχτά με χτύπαγε επάνω στο καυλί του…δεν ακουγόταν τίποτε άλλο εκτός από τον ήχο που έκανε το καυλί του όταν μπαινόβγαινε στο μουσκεμένο μουνί μου.

 

About The Author