Παρτούζα με την φίλη μου και τον άνδρα της…

Τέτοιο φιλί δεν είχα ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου. Έλιωνα! Ξαφνικά νοιώθω το χέρι της Βιβή να μου πιάνει το μουνί μου που ήταν πλέον τελείως μούσκεμα και αυτή μου ψιθυρίζει «έλα , πάμε στο κρεβάτι». Γνωρίζοντας τα κατατόπια με έπιασε από το χέρι και βρεθήκαμε στο κρεβάτι. Πριν ξαπλώσει βγάζει τη φούστα της και μένει τελείως γυμνή. Η πουτάνα δεν φόραγε βρακί. Το μουνάκι της ήταν τελείως ξυρισμένο με μία φουντωτή στενή γραμμή που σταματούσε στη σκισμή του μουνιού της. Ξαπλώνει πάνω μου και συνεχίζουμε να φιλιόμαστε στο στόμα. Τα χέρια της πλέον άρχισαν να εξερευνούν το κορμί μου.

Σιγά – σιγά άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω ενώ παράλληλα το χέρι της μου έτριβε τη κλειτορίδα μου. Είχα τρελαθεί στη καύλα. Όταν ένοιωσα τη γλώσσα της στο μουνί μου σπαρταρούσα από τη καύλα. Για δύο και πλέον ώρες πηδιόμασταν χωρίς σταματημό. Δεν θυμάμαι πόσους απανωτούς οργασμούς είχα. Δεν είχα αίσθηση της ώρας , όταν χτύπησε το κουδούνι της πόρτας. Τότε η Βιβή μου λέει πως μάλλον είναι ο άντρας της. Σηκώθηκα, φόρεσα μία ρόμπα και πήγα να ανοίξω. Ο Κώστας ήταν ένας μέτριος συνηθισμένος άντρας. Αφού μου συστήθηκε και τον οδήγησα στο σαλόνι με ρώτησε που ήταν η Βιβή. «Τώρα έρχεται , πάω να τη φωνάξω». Εκείνη τη στιγμή βλέπω τη Βιβή θεόγυμνη να μπαίνει στο σαλόνι.

Τα έχασα !! Αυτή έρχεται κοντά μου και του λέει «Δεν μπορείς να φανταστείς τι κορμάρα έχει» Χωρίς να μου πει κουβέντα , μου λύνει τη ζώνη και μου ανοίγει τη ρόμπα διάπλατα. Προσπάθησα να κουμπωθώ όταν την ακούω να του λέει «έλα βγάλε τη ψωλάρα σου έξω για να την δει η Μαίρη. Τα είχα στη κυριολεξία χαμένα και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Μάλλον δεν ήθελα. ο Κώστας χωρίς να περιμένει άρχισε να γδύνεται και συγχρόνως να λέει… Πηδηχτήκατε ή με περιμένατε;

Πιστεύω να έχετε όρεξη για ένα γαμήσι ακόμη… όταν έβγαλε το παντελόνι του αυτό που είδα με άφησε ξερή. Καυλωμένος και ένας πούτσος τεράστιος.Τότε η Βιβή μου λέει «Τι σου έλεγα ; Ελα γλύψτον να τον νοιώσεις» Τέτοιο εργαλείο μόνο σε τσόντες είχα δει και πάντα μέσα μου ήθελα να δοκιμάσω. Χωρίς δεύτερη σκέψη γονάτισα μπροστά του και άρχισα να του τον γλύφω. Ίσα που χωρούσε στο στόμα μου.

Του τον έπιανα με τα δυο μου χέρια και πάλι περίσσευε. Με έπνιγε. Αυτός κάθισε στον καναπέ και η Κατερίνα δίπλα του με το ένα χέρι του έτριβε τα τεράστια αρχίδια του και με το άλλο έτριβε τα βυζιά μου. Άρχισα να του τον βυζαίνω όταν τον ακούω να φωνάζει «χύνω , ρούφα καριόλα». Ξαφνικά νοιώθω το καυτό του σπέρμα να πλημυρίζει το στόμα μου. Εκείνη τη στιγμή η Βιβή έρχεται δίπλα μου και βγάζοντας το καυλί του από το στόμα μου αρχίζει να το γλύφει. Σηκώθηκα και τρελαμένη στη καύλα , τον ξάπλωσα στο καναπέ και κάθισα επάνω του.

Τον ήθελα σαν τρελή μέσα μου. Η Βιβή χωρίς να του τον αφήσει, τον οδηγεί κατευθείαν στο μουσκεμένο μουνί μου. Τον ένοιωσα να μπαίνει μέσα μου. Η αίσθηση ήταν τέλεια. Σιγά – σιγά τον έχωσα όλον. Τον ένοιωθα να με ξεσκίζει. Άρχισα να ανεβοκατεβαίνω πάνω στο παλούκι του. Απόλαυση. Τέτοιο γαμήσι δεν είχα ξανακάνει. Η Βιβή είχε εξαφανιστεί από το οπτικό μου πεδίο αλλά δεν με ένοιαζε κιόλας. Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει όταν άρχισαν οι οργασμοί. Τα υγρά μου έτρεχαν όταν ο Κώστας αρχίζει να κουνιέται γρήγορα μουγγρίζοντας και φωνάζοντας «χύνω μέσα στη μουνάρα σου, πάρτα πουτάνα… Εγώ γαμάω τη μουνάρα σου και ο άντρας σου γαμάει της γαμιόλας της γυναίκας μου».

Το σπέρμα του εκτινάχτηκε μέσα μου και το ένοιωσα. Με το καυλί του μέσα στο μουνί μου, ξάπλωσα πάνω του. Είχα συμπληρώσει τρίωρο και τα πόδια μου έτρεμαν. Είχα κλείσει τα μάτια μου όταν ακούω τη φωνή του άντρα μου να φωνάζει «χύνωωω καριόλα, χύνω μέσα στη μουνάρα σου που μου έχει λείψει». Τα έχασα. Γυρνάω προς τα πίσω και βλέπω τη Κατερίνα γονατισμένη στα τέσσερα και ο Γιάννης να την γαμάει πισωκολλητά. Τι είχε συμβεί ; Απλά ο Γιάννης είχε γυρίσει σπίτι και βλέποντας το όλο σκηνικό άρπαξε την ευκαιρία να ξαναγαμήσει την Βιβή. Αυτή ήταν η πρώτη μας αλλά όχι και η τελευταία παρτούζα με τα παιδιά.

About The Author