Το νέο porno της Τζούλιας Αλεξανδράτου…

Τύλιξα τα πόδια μου στους ώμους του, ενώ η γλώσσα του μπαινόβγαινε ασταμάτητα μέσα μου. Έσφιξα τα πόδια μου και άρχισε να τρίβει το πρόσωπό του στο μουνάκι μου. Τότε άρχισα να φωνάζω «μη σταματάς μη σταματάς» και να αδειάζω όλο μου το σώμα μέσα στο στόμα του. Δεν με ένοιαζε τίποτα αρκεί να συνέχιζε να με γλείφει έτσι.

 

Σταμάτησε για λίγο. Ο πούτσος του ήταν έτοιμο να εκραγεί. Τον ένιωσα. Έβγαλε το μαγιό του και τον πήρα στο στόμα μου βαθιά. Η βελούδινη αίσθηση της επιδερμίδας και η γεύση του με τρέλαναν. Η γλώσσα μου είχε φθάσει στην βάση του και τον ρουφούσα. Με γέμιζε ολότελα. Είχε σκληρύνει τόσο πολύ.!!! «Μη δεν αντέχω» μου ψιθύρισε. Μου άνοιξε τα πόδια διάπλατα και γλίστρησε μέσα μου ενώ ταυτόχρονα μου έτριβε την κλειτορίδα. Άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου με δύναμη.

Σήκωσα τα πόδια μου ψηλότερα και τα άνοιξα όσο περισσότερο μπορούσα για να μπει ακόμα πιο βαθειά. Άρχισε να μπαινοβγαίνει όλο και πιο γρήγορα και να τρίβει την κλειτορίδα μου πιο δυνατά. Οι κινήσεις του έγιναν πιο έντονες.

Τελείωσα φωνάζοντας από ευχαρίστηση…

Με τους blackmen…

About The Author