Γαμήσι στη Σαντορίνη…

Τους έδωσα λάδι και ξάπλωσα αναπαυτικά. Αμέσως είχα τα χέρια τους πάνω στα βυζιά μου. Οι ρώγες μου σηκώθηκαν και σκλήρυναν. Ένας αναστεναγμός ηδονής βγήκε άθελα από το στόμα μου και τους ενθάρρυνε να γίνουν πιο τολμηροί. Μετά άρχισαν πότε ο ένας και πότε ο άλλος να παίζουνε με το μουνάκι μου, χώνοντας τα δάκτυλά τους ανάμεσα στα μουσκεμένα χείλια του.

Κουνούσα τη λεκάνη μου προς όλες τις κατευθύνσεις για περισσότερη ηδονή και έχωνα τη γλώσσα μου πότε στο στόμα του ενός και πότε στου άλλου. Σε λίγα λεπτά, δεν άντεχα άλλο να μου αυνανίζουν το μουνάκι μου και είχα ένα δυνατό οργασμό σπαρταρώντας σαν το ψάρι στα χέρια τους.

Δεν είχα καλά-καλά συνέλθει από τον οργασμό όταν είδα το Νίκο να γονατίζει δίπλα μου και να μου λέει να του κάνω στοματικό έρωτα. Έλα μωρό μου, πάρε το στο στόμα σου να χύσω κι εγώ. Και λέγοντας αυτό, έφερε τα γόνατά του αριστερά και δεξιά από το κεφάλι μου και μου έχωσε το μακρύ και χοντρό του πέος στο στόμα.

Ο ένας είχε κατέβει και μου έκανε στοματικό. Τότε αισθάνθηκα το πέος του να μπαίνει μέσα μου αργά και να με γεμίζει.

Που και που ο άλλος έβγαζε το «αγγούρι» του από το στόμα μου και το έτριβε σε όλο μου το πρόσωπο. Μάλλον τον έφτιαχνε η θέα του τεράστιου πούτσου του πάνω στο πρόσωπό μου. Τα λόγια που μου έλεγε με έφτιαχναν. «Ήρθες εδώ στα βράχια να γαμηθείς με δύο άγνωστους μωρή; Θα σε κάνουμε να χορτάσεις πούτσα για να μάθεις».

Μέσα σε λίγα λεπτά ο ένας με έχυσε σε όλο μου το πρόσωπο μέχρι το λαιμό. Δεν μπορούσα να δω σχεδόν τίποτα γιατί τα μάτια μου ήταν καλυμμένα με σπέρμα. Ο άλλος με σφυροκοπούσε αλύπητα. Με ερέθισε τόσο που άρχισα να χύνω και πάλι με δυνατούς σπασμούς με το πέος του να με γαμάει.

About The Author